Hat och Kärlek

Halv 2 hämtade vi upp Linda å sen va det full fart mot Kalmar så på bussen mot Malmö. Vi hade en onormal busschafför som viskade porrigt fram alla städer vi skulle stanna i. Han tyckte nog att han va sexig vi hade roligt åt honom. Sen i malmö hade dom ingen station man kunde sitta i så vi sprang iväg med våra aptunga väskor till närmaste sibylla för att få sitta å få lite mat dom hade tyvärr bara öppet till 8 sen blev vi utslängda så vi satt ute i blåsten i 3 timmar kallt som f^n va det. På bänken träffade jag daniel som jag har känt i 5 år men aldrig träffat så det va roligt!

Sen hoppade vi på bussen till oslo till vår stora lycka fanns det gratis internet på bussen=) så vi surfade lite å sen försökte vi sova lite det gick så där och vi hade ont överallt när bussen rullade in på oslostation imorse klockan 6. Där ifrån tänkte vi ta buss men det gick bara en buss till bergen den skulle ta nästan 12 timmar och det va 6 byten så dissade den iden. Det blev tåg istället men självklart va det banarbete så först åkte vi tåget till klockan 11 och sen fick vi byta till buss i 20 minuter och sen tillbaka på tåg några timmar för att sen åka buss sista biten! Snacka jobbigt! Klockan 3 va vi framme på tågstationen i Bergen där satt vi åter igen å frös till klockan halv 7 då linnea och pavlo kom. Vi bestämde att dom skulle åka på visningen med packningen så skulle vi ta bussen. Lättar sagt en gjort efter långt letande hittade vi busstaionen där ingen visste vilken buss vi skulle ta. Till slut hittade vi en snäll bussis som körde oss dit våran buss skulle gå ifrån, när vi skulle kliva på den ringde linnea och berättade att vi inte fick lägenheten =O Linda och jag gick tillbaka till tåget och linnea och pavlo letade billiga hotell men det fanns inga vi var säkra på att vi skulle få sova på en parkbänk men så hittade vi 2 dubbel rum 1200 per natt kostar dom så det blev svin dyrt men vi ska äntligen få sova i en säng och vi har fått duscha och det var verkligen guld värt! Imorgon tar vi tag i vårat äventyr med nya krafter =) vi har en visning bokad så vi hoppas vi får den lägenheten.

På måndag ska vi ta tag i allt annat norska personnummer, telefoner, skatter och jobb hoppas det ska får gå lite bra nu!
För övrigt älskar jag norge det är nog bland det vackraste jag har sett någonsin vackra berg med träd i alla färger och små bäckar som rinner ner för bergen. Allra högst upp är det snö och lite här och där på dom höga bergen ligger små gårdar helt underbart. Jag är helt klart kär!

Hatar tåg bussar och att resa
Kärlek till norge och norrmännen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0