Så fel det kan bli;)

Jag gick förbi massage grejen på hörnet här om dagen och fick se att dom hade extra erbjudande på helikoptermassage, hmm blev riktigt fundersam på vad det va! Så gick jag förbi idag igen och läste en gång till då stod det helkropsmassage jaha så kan det gå om man inte är helt läskunig och har lite extra fantasi ;)

Idag åkte slipmaskinen fram och det är nått jag ångrar stort!! För hela köket blev täckt med damm och hela mina lungor, så nu har jag väl förkortat mitt liv med några år eller så

Sen ringde jag till Norge och till min stora lycka så förstod jag allt va killen sa i andra änden och till min ännu större lycka så satt det 4000 spänn på kontot som jag inte har nån aning om vad dom kommer ifrån men jag tackar och tar emot.

Efter allt manligt slipande tyckte jag att jag måste återfå lite av min kvinlighet så jag gick till fia å drack vittvin och snackade skit bra avslutning på dagen :)

Imorgon bär det av till arnö för söndagsmiddag vilket är helt toppen för jag är redan hungrig! Och imorgon är det söndag så då behöver jag inte göra nån todo lista, man ska helga vilodagen

tingeling eller nått <3

Flugan Lias


RSS 2.0