Bergen

Nu har vi äntligen fått våran lägenhet så himmla skönt! Den är jätte mysig och ligger i laksevåg en bit utanför centrum.
I måndags tog vi bussen till stan för at fixa skattekort. kontankort och internet. Det gick inge bra vi fick inge skattekort för vi har inge jobb och sen fick vi inget internet för att vi inte hade nått jobb och sen kunde man inte köpa kontankortet utan va tvungen att beställa det på internet. Vilken röra! Trötta och hungriga tog vi oss hem utan att ha åstakommit nånting. När vi kom hem kom frank-ole med papperna på lägenheten så nu är allt sånt klart! Vi var verkligen tvugnan att lösa det här med internet för utan det kunde vi inte söka jobb. Vi kom fram til att vi skulle gå till grannen å fråga ifall vi fick hyra in oss på hans internet och det fick vi=) helt gratis norrmänn är snälla!

Igår gick vi inte till stan igen och skulle leta upp manpower efter många timmar va vi där och då visade det sig att man inte skulle söka  vi kontoret utan via internet ännu en dag när ingetgår som planerat.
Igår kväll klockan10 ringde det på dörren(klockan 10 då ringer man väl inte på hos folk) pavlo öppnade och där stod en arg tant. Tanten visade sig vara vice värden gun-anita( att man får heta så) hon va arg på frank-ole för att han inte skött sina uppgiftter så som att städa trappen en gång varannan månad! Sen va hon arg för att frank-ole inte hade ansökt om att få hyra ut längenheten! Vi gav henne frankes nummer. Kul granne vi har haha!

Idag har vi sökt jobb hela dagen hoppas vi får nått snart =) 
Nu är det dags för matlagning pasta och köttfärsås på burk =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0